Golfer Golfbal
Welkom bij

Golfen.info

De nieuwe Nederlandse golf website!

 

Leren golfen: golfclinics

Golfclinics zijn een snelle, ontspannen manier om kennis te maken met het golfspel en om beter te leren golfen. De naam golfclinic wordt nogal breed toegepast: van een gezellige 2 uur durende groepsles tot een intensieve 6-daagse training. Golfclinics voor bedrijven zijn een ware rage aan het worden. Met personeel of klanten kunt u een dagje geheel verzorgd op een ontspannen manier kennismaken met de golfsport. Hieronder een selectie van de mogelijkheden. Zie ook onze pagina's Indoor golf en GVB-examen voor speciale GVB-clinics.

Voor een eerste kennismaking met het golfspel kunt u terecht bij Edda Huzid, die speciale kennismakingsdagen en een Probeerarrangement heeft. In het probeerarrangement zitten diverse golflessen en drie maanden beschikking over de faciliteiten. Als het u goed afgaat kunt u zelfs permissie krijgen om op de golfbaan te spelen. Ook voor golf clinics voor bedrijven zijn faciliteiten beschikbaar.

Golfbaan Het Rijk van Nijmegen is gespecialiseerd in clinics, GVB-lessen en bedrijfsgolf. Zowel leden als niet-leden kunnen er terecht voor praktijklessen, theorielessen en het GVB-examen. Nadeel is wel dat de site erg moeilijk te navigeren is.

Golfbaan Harderwold heeft 'Golf voor iedereen' als motto en is een leuke uitvalsbasis als u ook niet-golfers mee wilt nemen. Er ligt een 9 holes golfbaan en er zijn uitgebreide oefenmogelijkheden. Golfbaan Harderwold is helemaal ingesteld op beginnende golfers en heeft ook een golfschool.

De Tee 2 Green Golfacademy is gevestigd op golfbaan De Semslanden in Drente en biedt daar diverse clinics aan voor golfers van verschillende niveaus.

Golfschool Rinus Goor geeft les op twee golfbanen (Hitland en Rhoon). U kunt er terecht voor alle soorten golflessen en clinics.

Pin High organiseert golfclinics voor alle niveau's, inclusief een Masterclass in Frankrijk waaraan u kunt deelnemen met als u een maximale handicap van 14 heeft.

Advertenties

 

U bent op Golfen.info
leren golfen | golfclinics


over golfen.info  |  disclaimer  |  adverteren  |  feedback