Golfer Golfbal
Welkom bij

Golfen.info

Alles over GOLF!

 

Golfreizen

Op goed geluk tijdens de vakantie naar een golfbaan stappen is tricky business. Zonde van uw tijd als u niet terecht kunt op de gewenste tijd, of als alleen leden toegelaten worden, of alleen gasten van dat andere hotel, of als u niet aan de handicap-eisen voldoet... Golfreizen vereisen heel wat planning.

Het verdient aanbeveling u vooraf goed te laten informeren en na te gaan op welke golfbanen u op uw vakantiebestemming terecht kunt. Over de mogelijkheden valt niets te klagen, er zijn honderden gespecialiseerde golfhotels, resorts en golfbanen met speciale gasten-arrangementen, in alle de delen van de wereld. U kunt uw golfreis zelf organiseren of gebruik maken van een reisorganisatie.

Gaat u naar het buitenland en wilt u zelf uw reis regelen, dan kunt u voor uw golfarrangementen terecht bij BOOKINGS, waar u in verschillende landen golfarrangementen kunt boeken. Het vervoer moet u dan nog apart regelen. Blijft u in Nederland, bezoek dan eerst ons overzicht van golfhotels, waar wij de beste golfarrangementen bij elkaar hebben gezet.

Daarnaast hebben we enkele gespecialiseerde reisorganisaties voor u uitgezocht, waar u voor uw golfreizen terecht kunt. Deze sectie zal ongetwijfeld in de toekomst nog flink worden aangepast. Bij de meeste in golf gespecialiseerde toeroperators kunt u uw golfbagage gratis meenemen. Ook reserveren ze graag starttijden voor u - dat scheelt een hoop tijd. Let goed op of de greenfees zijn inbegrepen in de prijs en tot welke golfbanen u toegang krijgt. Kijk ook goed of u met uw handicap op de betreffende golfbaan mag spelen. Dat is altijd uw eigen verantwoordelijkheid. Vraag zonodig meer informatie bij de betreffende reisorganisatie.

Natuurlijk zijn we de binnenlandse mogelijkheden niet vergeten en besteden we ook ruim aandacht aan een lekker golfweekendje weg in eigen land.

Lees verder op de pagina's Golfreizen Nederland, Golfhotels in Nederland Golfreizen Europa (inclusief het Middellandse Zee gebied) en Internationale Golfreizen. Kijk voor uw golfreis naar Spanje of Portugal ook op de speciale pagina's met golfbanen in de Algarve en aan de Costa del Sol.

Advertenties

Online Hotel Bookings Golfreizen

Taxi naar Schiphol


Uw advertentie hier?

U bent op
Golfen.info | golfreizen


over golfen.info  |  disclaimer  |  adverteren  |  feedback