Golfer Golfbal
Welkom bij

Golfen.info

De nieuwe Nederlandse golf website!

 

Golfreizen Nederland

Korte en langere golfvakanties in eigen land en net over de grens zijn ongekend populair. Op internet is het echter veel gemakkelijker om reizen naar het buitenland te vinden. We zetten hieronder een paar websites op een rijtje waar u een golfweekend of arrangement in eigen land kunt boeken. Vergeet ook onze pagina golfhotels niet, waar u enkele bijzonder aantrekkelijke golfarrangementen vind.

Golfreizen.nl doet zijn naam eer aan. Naast vele Europese bestemmingen heeft u bij Golfreizen.nl ook een ruime keuze Nederlandse bestemmingen. De hotels liggen door heel Nederland verspreid, van Amsterdam tot Vaals. Het zijn echte golfweekenden met inbegrepen greenfees. Ook in België en Luxemburg heeft u ruime keus.
www.golfreizen.nl

Voor een golfweekend kunt u ook naar de Weekend Company. De Weekend Company biedt circa 15 Nederlandse golfweekenden aan. Heel overzichtelijk, alle mogelijkheden onder elkaar en meteen de 'vanaf' prijzen erbij. Hierbij gaat het niet altijd om een speciaal golfarrangement, soms wordt alleen een golfbaan in de omgeving genoemd. U moet dus goed opletten wat er wel en niet bij zit inbegrepen, en of u starttijden kunt krijgen op de in de buurt liggende golfbanen.
www.weekendcompany.nl

Via Bookings.org kunt u enkele Nederlandse golfarrangementen boeken, o.a. bij de Hampshire golfhotels. Dat gaat hier gemakkelijker dan bij de Hampshire-hotelketen zelf, omdat daar de golfhotels moeilijk terug te vinden zijn. Verder vindt u er alle bekende hotelketens met en zonder golfarrangement.
www.bookings.nl

ATP (The Advanced Travel Partner) heeft vier golfbestemmingen in Nederland in het assortiment en zes in België.
www.atp.nl/golf

Pro Golfreizen biedt twee golfarrangementen in Nederland aan, op het Landgoed de Wilmersberg en in Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Noord Limburg. Voorwaar niet de minste bestemmingen.
www.progolf.nl

De naam golfvakantie.nl klinkt veelbelovend, maar de site is helaas nog niet actief. Wij wachten in spanning af!
www.golfvakantie.nl

Advertenties


Taxi naar Schiphol

Reis- en annuleringsverzekering afsluiten


Uw advertentie hier?

U bent op Golfen.info
golfreizen | Nederland


over golfen.info  |  disclaimer  |  adverteren  |  feedback