Golfer Golfbal
Welkom bij

Golfen.info

De nieuwe Nederlandse golf website!

 

Golfreizen Internationaal

Voor golfreizen naar verre bestemmingen kunt u lang niet overal terecht en is het soms lastig zoeken. Hieronder de sites met de beste keuze in 'ver weg' golfreizen. Sommige sites worden uitgebreider besproken bij Golfreizen Europa.

Executive Golf Travel

Executive Golf Travel biedt tientallen golfreizen en diverse clinics aan, waarvan vele naar Verre bestemmingen. We signaleren o.a. de Carribean, Dubai, Florida, Zuid-Oost Azië en Zuid-Afrika. We zijn onder de indruk van het enorme aanbod in bijv. Zuid-Afrika. De site is zeer overzichtelijk. Een aanrader!
www.executivetravel.nl

Pin High GolfTravel

Pin High biedt nog meer bestemmingen aan, maar per bestemming soms minder keus. U kunt met Pin High naar Brazilië, Dubai, Florida, Maleisië, Kenia en Zuid-Afrika, etc. Naar de meeste landen heeft u de keus uit meerdere reizen en u kunt online reserveren.
www.pinhigh.nl

Pro Golfreizen

Pro Golfreizen organiseert reizen naar Thailand, Aruba, Canada, Kenia en Dubai. U kunt op de site de brochures downloaden of per post aanvragen.
www.progolf.nl

Cretas Golfreizen

Cretas Golfreizen timmert flink aan de weg. We ontdekken ongewone golfbestemmingen zoals Mexico (Cancun) en Mauritius. Bijzonder leuk is de mogelijkheid om met een eigen vliegtuig op reis te gaan onder de knop "Exclusief". De hoeveelheid beschikbare informatie verschilt nogal per bestemming en zonder de juiste browser(instellingen) komt u helemaal nergens. Brochure aanvragen!
www.cretasgolf.com

DutchGolf

Met DutchGolf kunt u naar de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Dubai en Marokko.
www.dutchgolf.nl

ATP (The Advanced Travel Partner)

Met ATP (The Advanced Travel Partner) kunt u golfen in Dubai, Aruba en Zuid-Afrika. U kunt online reserveren.
www.atp.nl/golf

Level Travel

Reisorganisatie Level Travel organiseert verre golfreizen naar Aruba, de Nederlandse Antillen, Jamaica, Kenia en Zuid-Afrika.
www.level-travel.nl

Golf in Afrika

Afrikagolf is geheel gespecialiseerd in Zuid-Afrika. Eigenlijk gaat het om één reis (diverse vertrekdata), waarbij u een rondreis door Zuid-Afrika maakt en daarbij maar liefst zeven golfbanen kunt bespelen.
www.afrikagolf.nl

Wildlifegolf organiseert golfreizen naar als Kenia, Rwanda en Zuid-Afrika. Zuid-Afrika zit een beetje verstopt (links bovenin). Als u daarop klikt kunt u niet meer bij de andere bestemmingen komen, die kunt u dus beter eerst bekijken. De site switch af en toe tussen Nederlands en Engels en het is soms een beetje zoeken om de informatie over golf te vinden. Maar deze bestemmingen zijn wel heel bijzonder, dus dat moet u er dan maar voor over hebben.
www.wildlifegolf.nl

Tobs Kenia Golf Safari's, de naam zegt het al, is geheel gespecialiseerd in golfreizen naar Kenia, gecombineerd met een safari. Op de site staat erg veel informatie over de golfmogelijkheden in Kenia. Een echte aanrader!
www.kenia-golf-safaris.nl

Wilt u alleen een hotel of golfresort boeken als aanvulling op uw reis, of de reis helemaal zelf regelen, dan is Bookings.org een prima keus. U kunt naar Canada, Australië of Zuid-Afrika. Helaas zijn niet alle aanbiedingen meer actueel, maar dat staat er dan duidelijk bij.

Advertenties

 

Taxi naar Schiphol

Reis- en annuleringsverzekering afsluiten

Wijnen uit Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië


Uw advertentie hier?

U bent op Golfen.info
golfreizen | internationaal


Hotels USA
over golfen.info  |  disclaimer  |  adverteren  |  feedback