Golfer Golfbal
Welkom bij

Golfen.info

De nieuwe Nederlandse golf website!

 

Golfreizen Europa en de Middellandse Zee

Hieronder een greep uit de touroperators die speciale golfreizen organiseren. We leggen de nadruk op reisorganisaties die een uitgebreide website hebben. Zie voor bestemmingen buiten Europa of in Nederland de pagina's Nederland en Verre Reizen. Spanje en Portugal hebben een eigen pagina met golfbanen. Hier dus vooral reizen naar populaire panden zoals Schotland, Ierland en Frankrijk.

Pin High Golftravel

Een gespecialiseerde touroperator die flink aan de weg timmert is Pin High Golftravel. Pin High biedt ook speciale reizen aan voor golfers die wel in het bezit zijn van een GVB, maar (nog) geen handicap hebben. Zo bent u toch welkom op enkele buitenlandse banen waar u anders niet terecht zou kunnen.

Het aanbod van Pin High is enorm, voor bijna elke bestemming in Europa vindt u meerdere reizen. Daarnaast heeft Pin High een groot aanbod aan verre bestemmingen. De site is onderverdeeld in Midden-Europa (wij zouden dat misschien West-Europa noemen), Middellandse Zee en Verre bestemmingen. Daarbinnen kunt u zoeken op land. Naast alle populaire bestemmingen vonden we golfreizen naar onder andere Duitsland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Landen met veel golfmogelijkheden zijn weer opgedeeld in de regio's. Al met al vonden wij deze site erg prettig om mee te werken. De brochure kon eenvoudig worden besteld en u kunt online reserveren.
www.pinhigh.nl

Summit Travel

Summit Travel biedt tientallen golfreizen binnen Europa aan, van Durbuy in België tot Belek in Turkije en van St. Andrews tot Rome (jawel, met een golfarrangement). Vooral Ierland is goed vertegenwoordigd. Na de keuze voor een land en streek krijgen we meteen informatie over de golfmogelijkheden ter plaatse. De specifieke informatie over een baan of hotel is soms wat beknopt, maar geeft wel goed het karakter aan. U kunt online reserveren. In de meeste gevallen is dat alleen een hotel en zorgt u zelf voor uw vervoer. U kunt ook het vervoer via Summit later verzorgen. Bij de golfarragementen staan richtprijzen voor bijvoorbeeld vliegvervoer. Greenfees zijn wel bij de arrangementen inbegrepen. Wat u precies krijgt staat aangegeven bij de tarieven. Soms is de informatie (nog) niet helemaal compleet. Onder 'contact' kunt u kunt meer informatie aanvragen of gebruik maken van de optie "bel mij terug".
www.summittravel.nl

Golftime Travel

Golftime Travel is geheel gespecialiseerd in golfreizen. U zoekt met behulp van een duidelijke kaart waarop u in één oogopslag de mogelijke bestemmingen kunt zien. De site werkt helaas niet helemaal correct in alle browsers. De reizen gaan naar o.a. naar Ierland, Frankrijk, (ook clinics), Schotland, Spanje en Portugal. In Schotland kunt u het historische Gleneagles en St. Andrews reserveren. Buiten Europa staat Zuid-Afrika op het programma. Golftime Travel maakt veel werk van een advies op maat. Wel jammer dat er dan zoveel gegevens verplicht ingevuld moeten worden om de brochure aan te vragen. Zowel de site als de brochure geven veel informatie, ook over de beschikbare golfbanen. U kunt online een reservering aanvragen.
www.golftime.nl

Pro Golfreizen

Ook Pro Golfreizen, de naam zegt het al, is een gespecialiseerde golf touroperator. Het is een beetje zoeken om een overzicht van de bestemmingen te vinden, die zitten verstopt in de brochures. U kunt de brochure bestellen of downloaden, handig opgedeeld in een stuk of 20 niet al te grote bestanden. Ook hier kunt u online een aanvraag doen voor een reservering, waarna Pro Golfreizen contact met u opneemt om de boeking af te ronden.

Pro Golfreizen organiseert vooral reizen naar Spanje, Portugal en Frankrijk. Ook staan enkele landen aan de andere kant van de Middellandse Zee op het programma: Marokko, Turkije en Tunesië. Pro Golfreizen verzorgt diverse reizen naar Pro-Am tournooien waar u als speler aan kunt deelnemen. Het is helaas niet altijd snel duidelijk aan welke minimale eisen u als deelnemer moet voldoen.
www.progolf.nl

Golfreizen.nl

Ook golfreizen.nl mag natuurlijk in dit rijtje niet ontbreken. De meeste reizen gaan naar Frankrijk en de Benelux, maar ook Oostenrijk, Spanje en Schotland goed vertegenwoordigd. Op Golfreizen.nl zijn ook enkele appartementen en gites te huur, met korting op de greenfees van de omliggende banen. Via Golfreizen.nl kunt u ook een villa boeken in het Johan Cruyff / Mosa Golf & Sports Resort.
www.golfreizen.nl

Level-Travel

Level-Travel biedt naast o.a. België, Ierland en Portugal ook verschillende golfreizen aan naar Italië, waaronder een gecombineerde golf + operareis. U kunt ook 6 dagen naar de British Open in Glasgow. Kies bij 'zoeken' voor de optie 'alle bestemmingen', anders klikt u vaak voor niks.
www.level-travel.nl

ATP (The Advanced Travel Partner)

Voor ATP (The Advanced Travel Partner) zijn golfreizen maar een klein deel van het assortiment, maar daar is de keuze niet minder om. ATP heeft de golfreizen verder onderverdeeld in categorieën zoals golf & strand, golf & culinair en golf & budget, wat wij erg sympathiek vinden. ATP organiseert onder meer veel reizen naar Duitsland, Frankrijk, Portugal en Spanje. Verder enkele ver weg gelegen bestemmingen. U kunt online reserveren.
www.atp.nl/golf

Golfreisbureau Soest zult u moeten bellen voor meer informatie, want de website is nog niet gereed. Telefoon: 035 6032841
www.reisbureausoest.nl

Wilt u zelf uw reis regelen, dan kunt u hier uw golfhotel online boeken: BOOKINGS GolfHotels. Nederlandstalig!

Binnenkort gaan wij de meest aantrekkelijke golfreizen per land bespreken. Laat uw ervaringen gerust weten!

Advertenties

 
Appartement Los Arqueros Golf Marbella Spanje

Boek uw golfreis online

Taxi naar Schiphol

Reis- en annuleringsverzekering afsluiten


Uw advertentie hier?

U bent op Golfen.info
golfreizen | Europa


over golfen.info  |  disclaimer  |  adverteren  |  feedback